Gastgezin: 

Waarom ik kies voor gastgezinnen:

Omdat ik onze lijnen graag wil voortzetten, ben ik regelmatig op zoek naar gastgezinnen. Dit betekent dat je geen kosten heb in de aanschaf van een Franse bulldog uit geteste ouders. De honden verdienen dagelijkse aandacht en geen leven in kennels. Ik vind het belangrijk dat elke hond meedraait als gezinshond en genoeg aandacht krijgt. Dit zal naar mijn mening niet altijd lukken wanneer je een groot aantal honden zelf houd of deze leven in kennels. Onze honden/pups zullen altijd meedraaien in het gezinsleven als huishond. 


Hoe gaat het in zijn werk: 

De kosten, zoals: voer en andere normale kosten van de hond zoals speelgoed, bench, mandjes, (deels dierenarts kosten, zoals entingen, ontworming, controle) zijn voor rekening van het gastgezin. 

Gast gezin krijgt elke maand via mij een klein bedrag gestort voor de voeding van de hond.

Als er kosten gemaakt worden met betrekking tot de fok dan zijn deze kosten uiteraard voor mij. 
Ik ben 24/7 bereikbaar mocht er natuurlijk iets zijn.

Wij zullen zowel reuen als teven uitplaatsen. Wij kiezen in dit geval de hond uit, waarvan ik denk dat deze het mooiste zal uitgroeien en deze zal voldoen aan de nieuwe wet, en krijgt het gastgezin mijn eerste keus hond of pup waarvan ik hoop dat deze uit zal groeien tot een mooie en gezonde Franse Bulldog. 
Alles wordt netjes in een contract gezet, wat voor mij, en het gastgezin duidelijk zal zijn. 

 

Reuen: 

Een reutje zullen wij in willen zetten als dekreu mits hij hiervoor goedgekeurd zal worden. Dat betekent dat hij zo nu en dan een teefje dekt voor onze eigen meiden, of wanneer hier aanvraag voor is, een uitdekkingen heeft.

Dit gebeurd bij u thuis, of de reu komt naar ons toe voor een aantal uurtjes.

Reu blijft een aantal jaar eigendom van Firstthreebulls, wanneer ik geen plannen meer voor de reu heb, wordt deze overhandigd aan het gastgezin en wordt de reu op naam gezet van het gastgezin.

Onze dekreuen worden niet geplaatst bij andere reuen. 

 

Teven:

Zij zal haar pups krijgen als ze hiervoor medisch goedgekeurd is. Teefjes mogen in het gastgezin zelf hun pups krijgen (als ze binnen een straal van 20 minuten vanaf Goes wonen, en aan ruimte en tijd voldoen) en anders bij mij.

We zullen regelmatig op visite komen, of leuke wandelingen plannen zodat we geen vreemde zijn voor de hond. Ik vind het erg belangrijk dat de teef op haar gemak is, en daarom is wederzijds goed contact belangrijk voor mij, mochten mensen toch veder wonen, maar graag gastgezin worden. Neem gerust contact op en dan kunnen we de mogelijkheden bespreken. 

bij een goede klik, vertrouwen en als je de beste zorg aan onze hond(en) kan geven is een huisje die wat vederweg woont ook bespreekbaar, enkel thuisbevalling/pups grootbrengen komt hierbij te vervallen. Natuurlijk begrijp ik dat dit misschien iets is wat mensen zal tegenhouden, maar gastgezinnen zullen dagelijks foto's en filmpjes krijgen, mogen zovaak op visite komen als ze willen, zodat ze het hele proces toch mee krijgen. Gastgezinnen krijgen een kleine vergoeding, want dankzij jullie kunnen wij ervoor zorgen dat onze hondjes niet in kennels leven, maar een heerlijk leventje thuis in een gezin hebben, en ben gastgezinnen daar ook eeuwig dankbaar voor. We maken nieuwe eigenaren ontzettend blij met een gezonde pup, en ik kan je vertellen dat de weken altijd voorbij vliegen gewoon.. Voor je het weet is ze weer terug thuis bij jullie. Dat betekend dat ze voor haar bevalling, en het groot brengen van de pups terug naar mij komt. 

 

 


Wil jij samen met mij helpen het ras ook weer gezond te krijgen? Wil je een leuke ervaring meemaken? En Een Franse Bulldog (pup) een fijn en goed huis bieden voor de rest van zijn/haar leventje? Stuur mij dan gerust een berichtje, en wie weet kunnen wij elkaar helpen. 

 

Hierover wordt privé meer informatie gegeven.


Het is de bedoeling dat de pup of volwassen hond tot zijn of haar dood gewoon bij het gastgezin blijft wonen als huishond. 

Alles zal netjes in een contract staan en besproken worden.

 

Wij zoeken mensen die: 

  • Teefje: (woonplaats) Tot ongeveer 20 +/- minuten rijden vanaf Goes 
  • Reutje: (woonplaats) Tot ongeveer max 30 minuten vanaf Goes. 

  • Flexibel zijn
  • Belangrijk dat we het goed met elkaar kunnen vinden en we een goede klik met elkaar hebben.
  • Goed weten waar ze aan beginnen.
  • Zich hebben ingelezen of ervaring hebben met de Franse Bulldog. 

Voor meer informatie mag je altijd een berichtje sturen

Wij vragen de volgende dingen aan te geven in de mail: