Gastgezin: 

Waarom ik kies voor gastgezinnen:

Omdat ik onze lijnen graag wil voortzetten, ben ik regelmatig op zoek naar gastgezinnen. Dit betekent dat je geen kosten heb in de aanschaf van een Franse bulldog uit geteste ouders. De honden verdienen dagelijkse aandacht en geen leven in kennels. Ik vind het belangrijk dat elke hond meedraait als gezinshond en genoeg aandacht krijgt. Dit zal naar mijn mening niet altijd lukken wanneer je een groot aantal honden zelf houd of deze leven in kennels. Onze honden/pups zullen altijd meedraaien in het gezinsleven als huishond. 


Hoe gaat het in zijn werk: 

De kosten, zoals: voer en andere normale kosten van de hond zoals speelgoed, bench, mandjes, (deels dierenarts kosten, zoals entingen, ontworming, controle) zijn voor rekening van het gastgezin. 

Gast gezin krijgt elke maand via mij een klein bedrag gestort voor de voeding van de hond.

Als er kosten gemaakt worden met betrekking tot de fok dan zijn deze kosten uiteraard voor mij. 
Ik ben 24/7 bereikbaar mocht er natuurlijk iets zijn.

Wij zullen zowel reuen als teven uitplaatsen. Wij kiezen in dit geval de hond uit, waarvan ik denk dat deze het mooiste zal uitgroeien en deze zal voldoen aan de nieuwe wet, en krijgt het gastgezin mijn eerste keus hond of pup waarvan ik hoop dat deze uit zal groeien tot een mooie en gezonde Franse Bulldog. 
Alles wordt netjes in een contract gezet, wat voor mij, en het gastgezin duidelijk zal zijn. 

 

Reuen: 

Een reutje zullen wij in willen zetten als Dekreu als hij hiervoor goedgekeurd zal worden. Dat betekent dat hij zo nu en dan een teefje dekt voor onze eigen teven, of wanneer hier aanvraag voor is, een uitdekkingen heeft.

Dit gebeurd bij u thuis, of de reu komt naar ons toe voor een aantal uurtjes.

Reu blijft een aantal jaar eigendom van Firstthreebulls, wanneer ik geen plannen meer voor de reu heb, wordt deze overhandigd aan het gastgezin en wordt de reu door middel van een nieuw contract eigendom van het gastgezin.

Onze Dekreuen worden niet geplaatst bij andere reuen. 

 

Teven:

Zij zal haar pups krijgen als ze op de juiste leeftijd is en natuurlijk hiervoor medisch goedgekeurd is. Teefjes mogen in het gastgezin zelf hun pups krijgen (als ze binnen een straal van 10 minuten vanaf Goes wonen, en aan ruimte en tijd voldoen) en anders bij mij.

We zullen regelmatig op visite komen, of leuke wandelingen plannen zodat we geen vreemde zijn voor de hond. Ik vind het erg belangrijk dat de teef op haar gemak is, en daarom is wederzijds goed contact belangrijk voor mij, mochten mensen toch iets veder wonen, maar graag gastgezin worden. Neem gerust contact op en dan kunnen we de mogelijkheden bespreken. 

bij een goede klik, vertrouwen en als je de beste zorg aan onze hond(en) kan geven is een huisje die wat vederweg woont ook bespreekbaar, enkel thuisbevalling/pups grootbrengen komt hierbij te vervallen. Dat betekend dat ze voor haar bevalling, en het groot brengen van de pups terug naar mij komt. Natuurlijk wordt het 
Gast gezin zal overal van op de hoogte gehouden en kan het hele proces meevolgen en een hele leuke ervaring meemaken, en natuurlijk ben je zo vaak welkom hier bij mij thuis om gezellig op bezoek te komen, om met de pups te komen kroelen, even heerlijk te wandelen met moeders, mocht het teefje bij ons thuis komen te bevallen, mocht het bij u thuis niet gaan, en gedurende periode (9 weken) bij ons thuis zijn. 

 

 


Wil jij samen met mij helpen het ras ook weer gezond te krijgen? Wil je een leuke ervaring meemaken? En Een Franse Bulldog (pup) een fijn en goed huis bieden voor de rest van zijn/haar leventje? Stuur mij dan gerust een berichtje, en wie weet kunnen wij elkaar helpen. 

 

Hierover wordt privé meer informatie gegeven.


Het is de bedoeling dat de pup of volwassen hond tot zijn of haar dood gewoon bij het gastgezin blijft wonen als huishond. 

Alles zal netjes in een contract staan en besproken worden.

 

Wij zoeken mensen die: 

  • Teefje: (woonplaats) Tot ongeveer 45 +/- minuten rijden vanaf Goes 
  • Reutje: (woonplaats) Tot ongeveer max. 1uur vanaf Goes. 

  • Flexibel zijn
  • Belangrijk dat we het goed met elkaar kunnen vinden.
  • Goed weten waar ze aan beginnen.
  • Zich hebben ingelezen of ervaring hebben met de Franse Bulldog. 

Voor meer informatie mag je altijd een berichtje sturen

Wij vragen de volgende dingen aan te geven in de mail: