Wachtlijst en info

Bij interesse voor op de wachtlijsten, vraag ik of de volgende hieronder benoemde vragen beantwoord kunnen worden zodat wij alvast een idee krijgen hoe onze pup komt te leven in zijn/haar nieuwe gezin, waar en of we er een goed gevoel bij hebben.

Onze pups zijn erg belangrijk voor ons, en we zullen onze pups ook nooit zomaar aan iedereen meegeven waar we geen klik bij hebben, of geen fijn gevoel. Voor ons is het net zo belangrijk om ook met de toekomstige baasjes goed en fijn contact te hebben. 

Bij het inschrijven voor de wachtlijst, krijg je van mij zo snel mogelijk een reactie binnen een aantal dagen via de mail terug. 

Ik steek veel energie in het geven en beantwoorden van mensen hun vragen. Dit kost mij ook redelijk veel tijd om iedereen netjes te woord te staan en mensen info te geven om de gehele periode mee te krijgen tijdens de loopsheid, dracht en de bevalling en de periode die daarop volgt. 

Om een plekje op de wachtlijst te kunnen hebben,  vraag ik een aanbetaling van €50,-

let op, dit bedrag wordt niet terug geretourneerd wanneer je jezelf afmeld van de wachtlijst of wij bij kennismaking thuis geen fijn gevoel hebben.  Maar wordt wel in mindering gebracht wanneer je in aanmerking komt voor 1 van onze pups, en wordt dit met de aankoopprijs verrekend. 
het betekend niet altijd, wanneer je op de wachtlijst staan, je automatisch gelijk in aanmerking komt voor het eerste nestje wat verwacht wordt. We hebben ook hierbij rekening te houden met mensen die er al langer op staan, of wanneer ik zelf pup(s) uit een nest houd kan het zijn dat er een combinatie vol zit. Wij weten natuurlijk nooit hoeveel pups er geboren zullen worden, hoe de eerste 3 levensteken van de pups verlopen. Mocht er geen pup bij zitten, wordt je automatisch door geschoven naar een volgende combinatie mits hier plek voor is. Daarom heb ik besloten om per combinatie maar maximaal 6 kandidaten daarop te plaatsen tot de pups geboren zullen worden en het exacte aantal weten.

Wel is zeker wanneer je op de wachtlijst staat, je zoiezo een plek en aanmerking komt voor een pup, mits het vanuit jullie, en onze kant goed voet. Bij het doorschuiven zullen mensen helaas wat langer moeten wachten. Natuurlijk is iedereen vrij om te bepalen of ze daarop willen wachten of niet. 

Dit om zeker te weten dat er sirrieus intresse van mensen is voor onze puppies, en zich niet op allerlei wachtlijsten laten zetten, om vervolgens de 1e pup die beschikbaar komt bij 'een' fokker die gelijk te nemen. Zo eindigen wij als fokker met 'lege' wachtlijsten terwijl we iemand anders blij hadden kunnen maken en die tijd en energie aan iemand anders kunnen besteden, die er wel echt voor wilde gaan en die ik heb moeten afzeggen. Ik kan namelijk per combinatie maar een aantal mensen plaatsen op de wachtlijst. 


Mocht je om welke reden ook niet meer in aanmerking kunnen/willen komen, maar sta je wel op de wachtlijst? Willen wij iedereen wel vragen zich netjes af te komen melden zodat ik iemand anders weer blij kan maken met een plekje voor een toekomstige pup en we niet meer onnodige de informatie hoeven te geven die niet meer nodig is. Hoor ik niks meer, ga ik er vanuit dat er geen intresse meer is. 

Een plaatsing op de wachtlijst is pas definitief als je na de mail die je verstuurd hebt, erna van mij weer een reactie terug gehad hebt en de betaling voor de wachtlijst voldaan is.