Hoe wij te werk gaan..

 

Onze honden leven bij ons in huis, en niet in buitenkennels. De honden zijn voor ons echt een deel van het gezin, en elke hond wordt hier met liefde verzorgd.

De pups worden dus tussen ons dagelijks leven opgegroeid, wat heel veel voordelen heeft straks voor de toekomstige pup eigenaren. Zo herkennen zei dagelijkse geluiden zoals stofzuiger, mensen die over de vloer komen, andere (grote) honden van onszelf, 24/7 aandacht en verzorging, radio en ga nog maar even door. 

Wanneer de pups een leeftijd van 4 weken hebben bereikt, zijn de mensen welkom om de pups te ontmoeten. Eerder laten wij nog geen bezoek toe, zodat mams en pups in alle rust eerst kunnen bijkomen en rust hebben.

Wanneer iemand op onze wachtlijst wilt, krijg je van mij een email met een aantal persoonlijke vragen, zodat ik alvast een beeld kan vormen hoe en waar de toekomstige pup komt te wonen, of er goed over nagedacht is aan de aanschaf van een Franse bulldog.

Wanneer er een nestje word geboren, waarvan ikzelf iets wil aanhouden, zullen de pups met 7 weken oud een de röntgenfoto krijgen van de rug. Omdat je voor de fok het beste uit eruit wilt houden en je daarvoor de beste ruggen wilt inzetten. Om een pup voor de fok te houden moet ik natuurlijk naar meer dingen kijken als alleen een leuk kleurtje en een schattig koppie. Zo speelt de neuslengte een belangrijke rol, en een goeie rug natuurlijk ook, je wilt natuurlijk alleen het beste inzetten voor de fok om het ras zo gezond mogelijk te houden. Wanneer wij iets aanhouden zal het merendeels over de teefjes gaan. Helaas zal ik niet of zelfden een reutje uit onze eigen lijn kunnen houden omdat we deze niet kunnen inzetten voor onze eigen teven.

 

De pups worden altijd geplaats als 'huishond'. En plaatsen de pups in gezinnen waar ze ook als gezinshond worden opgenomen.

De mensen krijgen dagelijks foto's en filmpjes van hun pup te zien via WhatsApp. 

 

Wij nemen onze pups mee naar buiten zodra dit kan, zodat ze ook aan de buiten geluiden en verkeer kunnen gaan wennen. 

Vanaf  (2021) ben ik begonnen met het voor röntgenen van de pups op hun ruggen. Dit word gedaan op een leeftijd van 7 weken oud. Zo krijgen wij, en de pup eigenaren al gelijk een idee hoe de rug van hun bulletje ervoor staat en eruit ziet. Er word dan een rongtenfoto gemaakt bij de dierenarts van hun rug. Deze foto krijgen de nieuwe eigenaren natuurlijk ook mee en krijgen deze te zien. 

kortom, wij proberen een zo goed mogelijk sociale én gezonde pup mee te geven aan de mensen wanneer ze naar hun baasjes vertrekken. 

Pups worden ontwormd, ingeënt en krijgen een Europees paspoort en een EKC stamboom(afstemmingsbewijs) & krijgen 12 maanden garantie op erfelijke afwijkingen.