Hoe wij te werk gaan..

 

Onze honden leven bij ons in huis, en niet in buitenkennels. De honden zijn voor ons echt een deel van het gezin, en elke hond wordt hier met liefde verzorgd.

De pups worden dus tussen ons dagelijks leven opgegroeid, wat heel veel voordelen heeft straks voor de toekomstige pup eigenaren. Zo herkennen zei dagelijkse geluiden zoals stofzuiger, mensen die over de vloer komen, andere (grote) honden van onszelf, 24/7 aandacht en verzorging, radio en ga nog maar even door. 

Wanneer de pups een leeftijd van 4 weken hebben bereikt, zijn de mensen welkom om de pups te ontmoeten. Eerder laten wij nog geen bezoek toe, zodat mams en pups in alle rust eerst kunnen bijkomen en rust hebben wat wij erg belangrijk vinden. 

Wanneer iemand op onze wachtlijst wilt, krijg je van mij een email met een aantal persoonlijke vragen, zodat ik alvast een beeld kan vormen hoe en waar de toekomstige pup komt te wonen, of er goed over nagedacht is aan de aanschaf van een Franse bulldog.

 

De pups worden altijd geplaats als 'huishond'. En plaatsen de pups in gezinnen waar ze ook als gezinshond worden opgenomen.

De mensen krijgen dagelijks foto's en filmpjes van hun pup te zien via WhatsApp. 

De pups worden met 6 weken geënt, gechipt en krijgen een Europees paspoort. Worden ontwormt, de pups eten hier KVV (vers vlees) omdat ik van mening ben dat dit het beste is wat we de honden en pups kunnen geven. 
onze pups krijgen een Ekc afstemmings bewijs mee, en krijgen 12 maanden garantie op erfelijke gebreken.  

Wij nemen onze pups mee naar buiten zodra dit kan, zodat ze ook aan de buiten geluiden en verkeer kunnen gaan wennen. 


kortom, wij proberen een zo goed mogelijk sociale én gezonde pup mee te geven aan de mensen wanneer ze naar hun baasjes vertrekken.